Help de kittens bij Edo Hammers!

Nog te gaan

van totaal € 2.531 (0%)

Jaarlijks vangen we weer vele kittens op die elk intensieve zorg nodig hebben. Het grootste deel van deze dieren komt tijdens de zomermaanden bij ons binnen. Onze asielmedewerkers en gastgezinnen staan dag en nacht voor deze jonge dieren klaar. 

Ook dit jaar gaan wij er alles aan doen om de kittens in een veilige en liefdevolle omgeving op te laten groeien, en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! Iedere jaar voorzien wij namelijk onze gastgezinnen met een gastgezinpakket met daarin alles wat ze nodig hebben om de diertjes zo goed mogelijk op te vangen. Dit jaar hebben wij in ieder geval nog 15 gastgezinpakketten nodig en daarnaast de onderstaande producten voor voor gastgezinnen met (hele) jonge kittens en/of kittens zonder moederpoes.

Helpen jullie ons mee om de kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te geven? Doneer het bedrag van het product van je keuze. Natuurlijk mag je ook een gedeelte doneren. Grote en kleine donaties, we zijn blij met iedere gift! 

Product

Aantal  

 Prijs per stuk

Gastgezinpakket

15

 €140

Zoolac probiotica

6

 €17

Nutri drops

6

€15

Spuitje met speciale tip voor het precies en druppelgewijs toedienen van melk 

6

 €9

Flessenset

6

€9

Druivensuiker 

6

 €3,50
Kittenmelk 3 kg.  1  €110

Naast de kosten voor bovenstaande materialen maken we ook veel kosten voor de (medische) verzorging van alle kittens en moederpoezen. Sommige dieren komen namelijk ziek, gewond of verzwakt bij ons binnen. De opvang en medische zorg van een kitten kost gemiddeld €250,-. Jouw extra donatie is dus van harte welkom! Voor kinderen hebben we ook leuke ideeën en tips om je eigen inzamelingsactie starten en zo nog meer donaties in te zamelen. 

Disclaimers:

  • De getoonde prijzen en afbeeldingen zijn ter indicatie van de producten die we willen aanschaffen. Door gewijzigde prijzen of leveringsproblemen kan het zijn dat er een ander, maar vergelijkbaar, product wordt aangeschaft.
  • De kittens op de afbeeldingen zijn deels in de voorgaande jaren bij ons opgevangen en zijn nu dus niet meer in de opvang of beschikbaar voor adoptie. Ze hebben gelukkig allemaal een fijn huisje gevonden waar ze heerlijk verder opgroeien. Zodra er nieuwe kittens beschikbaar zijn voor adoptie, zullen we ze vermelden op www.ikzoekbaas.nl. Hier staan ook de lieve, oudere dieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis!

 

Bekijk alle

Even tijd om weg te smelten bij kittenfoto's

18-05-2020 | 00:00 "Cats never strike a pose that isn't photogenic" De tijd van het jaar is weer langzaamaan aangebroken.. KITTENS IN AANTOCHT! En omdat veel van jullie vast ook wel wat leuke beelden kunnen gebruiken nu, hierbij even een leuk overzicht van een aantal kittens die op dit moment bij ons verblijven. Alle kittens die hier te zien zijn hebben gelukkig een moederpoes waarbij ze, in alle rust, kunnen opgroeien tot dat ze oud genoeg zijn. Wanneer de kittens klaar zijn om een huisje te gaan zoeken, zullen wij dit aangeven. Op onze Facebookpagina zullen jullie ook op de hoogte gehouden worden over wanneer deze schatjes klaar zijn om hun forever home te gaan zoeken, bij interesse dus zeker even in de gaten houden!  Wij wensen je erg veel plezier bij het wegzwijmelen... dat gaan wij zelf ook nog even een tijdje doen 😍    
Lees meer